De Theetuin is open van vrijdag t/m zondag van 10.30 uur tot 17.00. Kom je met een groep meer dan 10 personen dan is een belletje van te voren voor ons erg prettig. Wil je buiten openingstijden komen, geef dan even een belletje en dan kijken we of het kan ( vanaf 6 personen) Dit geldt voor  de hele week. Voor arrangementen, B&B, vergaderen en workshops kun je nog tot 30 september 2018 bij ons terecht.

 

Petra en Casper Hoenderdos

Koesteeg 39, 5258 TN Berlicum
T: 073-5519078
E: info@hetaardrijk.nl

Wandel- en fietsroutes

Klik hier om te kijken waar Het Aardrijk ligt in het wandel- en fietsnetwerk van Brabant. Altijd handig. Kom je toch met de auto, volg dan onderstaande route beschrijving.

 Zo kom je makkelijk naar Het Aardrijk.

Vanuit Utrecht/Den Bosch en de A2.

 

Afslag Veghel

 

Via de Zuid-Willemsvaart richting Veghel. Neem de afslag Middelrode en rijdt richting Middelrode. Je gaat dwars door het dorpje heen (bij de rotonde rechtdoor) Na ongeveer drie km zie je aan de linkerkant het bos. De weg voor het bos is de Koesteeg en na 100 meter vind je ons aan je rechterhand.

routekaart_1.jpgVanuit Nijmegen: A59 afslag Vinkel/Nuland.

Volg Vinkel en ga bij de rotonde die je krijgt als je de snelweg onderdoor bent rechtsaf richting Dierenbos. Einde links. Tweede weg linksaf ( aan de rechterkant is partycentrum De Hooghei) en vervolgens de eerste rechts. (Kaathoven) Na een paar honderd meter weer de eerste rechts en na 100 meter vind je ons aan je rechterhand.

 


 routekaart_2.jpgVanuit Eindhoven.

Neem op de A50 de afslag Heeswijk-Dinther/Veghel. Ga aan het einde van de afslag rechtsaf. Je rijdt nu naast de Zuid-Willemsvaart. Neem de afslag Middelrode en rijdt richting Middelrode. Je gaat dwars door het dorpje heen (bij de rotonde rechtdoor) Na ongeveer drie km zie je aan de linkerkant het bos. De weg voor het bos is de Koesteeg en na 100 meter vind je ons aan je rechterhand.