Workshops bij de Theetuin Het Aardrijk

Theetuin Het Aardrijk organiseert uiteenlopende workshops. Voor jong en oud, Los van dit aanbod zijn er ook diverse combinaties te maken.


 Workshop natuurwandelen

Wandeling onder leiding van natuurgids

 

Laat je ook eens verrassen door de natuur en maak een natuurwandeling met Eef Merkelbach! Ik neem je graag mee om te genieten van de prachtige natuur in de directe nabijheid van Het Aardrijk. Vertel ons wat je wensen zijn, dan stellen we een mooie natuurtocht voor je samen.

Klik hier voor meer informatie.


Luchtkastelen

Workshop Het kneden van de lucht ~oftewel: het bouwen van luchtkastelen~

Deze workshop zou ook kunnen heten: dromen is een werkwoord. Wat wil ik ermee zeggen? Ieder mens heeft zijn dromen en zijn verlangens, vaak stoppen we ze weg onder zegswijzen als: dromen zijn bedrog, sta met je beiden benen op de grond. In deze korte workshop ga je de grond bouwrijp maken en wat houd dat in?

Klik hier voor meer informatie.


 Tenen lezen

Workshop Tenen lezen

Aan de vorm en de stand van tenen is het mogelijk iemands karakter en gedrag af te lezen.
Dat gebeurt via de kennis van de 5 fysieke chakra's.
Klik hier voor meer informatie.

 


Workshop_Mijn_Handen

Workshop "Mijn Handen"

Deze workshop is een dagdeel en zal in het teken staan van onze handen, het voelen, het bewust worden van onze handen als instrument, emotie, brug, gevers, nemers onze handen zijn de verbinding van het woordeloze wezen wat in ons huist.

Klik hier voor meer informatie.


Workshop_Meditatie

Helden en Heldinnen: Maandelijkse meditatie bijeenkomsten.

Gezamenlijk mediteren is leuk, leerzaam en stimuleert om een regelmaat te creƫren.
Wil je ook regelmatig mediteren, meld je dan aan voor de maandelijkse meditatie bijeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie.


P1050008

Workshop Wolvilten

Onder leiding van Lidwina Charpentier kun je de mooiste hebbedingen maken van wol. Er wordt gewerkt met verschillende wolsoorten. Gezellig met vriendinnen of een vrijgezellenfeestje. Ook erg leuk om wolvilten samen met kinderen te doen.

Klik hier voor meer informatie.Theetuin_Het_Aardrijk_2

Aarde-Werk

Soms heb je behoefte om er eens even helemaal uit te zijn. Je loopt tegen van alles aan en dat wil je niet. We hebben een heerlijke tuin vol bloemen voor onze dagelijkse gasten. Werken in de tuin geeft heel veel voldoening. Heb je zin om bij ons een steentje bij te dragen?


Klik hier voor meer informatie. Klankwereld

Beleef Klankwereld

Klankwereld is geschikt voor jong en oud. Tijdens een Klankwereldvoorstelling neemt Astrid van Amelsfoort je denkbeeldig op reis; op klankreis. De wind voert ons mee. We horen de regen, een kabbelend beekje, kikkers, vogels en andere geluiden uit de natuur.

Klik hier voor meer informatie, Kookworkshop

Kookworkshop "Het Aardrijk"

Eens iets anders doen dan uit eten of gewoon zin in een leuk uitje?
Dan is een kookworkshop een smakelijke, leerzame en gezellige invulling.
Leer mooie gerechten maken met groente en kruiden uit de tuin van Aardrijk (in het seizoen). Ga samen met vrienden, familie of collega's aan de slag om iets moois op tafel te zetten onder begeleiding van Culinaire Duizendpoot Ellen Steenbergen.

Klik hier voor meer informatie.