[:nl]Groepsaccommodatie[:en]Manege[:]

[:nl]In onze groepsaccommodatie is er plek voor +-25 personen. Er is slaapruimte voor meer, maar de leefomgeving, eetzaal en recreatiezaal zijn ingericht voor +- 25 personen.

De slaapruimte is voorzien van stapelbedden. Er is een grote kamer met 18 slaapplekken. Een familiekamer voor 5 personen en een kleine slaapkamer met 8 slaapplekken.

Maak je met een groep gebruik van Het Aardrijk heb je automatisch beschikking over het bijbehorende appartement. De doucheruimte van het appartement wordt naast de andere aanwezige badkamer gebruikt voor de groepen.

Er is een grote keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien.

Je kunt als groep gebruik maken van de tuin. De tuin is voorzien van speeltoestellen voor de kinderen, een voetbalveldje en heeft een eigen vuurplaats. Je deelt de tuin (met name de speeltoestellen) met de bewoners Anneke en Peter en de kinderen Sven en Joris.

De groepsaccommodatie ligt op het terrein van Manege Het Paardrijk en is daardoor heel erg geschikt voor het meenemen van eigen paarden of een programma activiteit met paarden te volgen.

Het Aardrijk ligt direct naast het bos Engelenstede. Een mooi divers bos ideaal voor leuke activiteiten zoals een speurtocht, spooktocht, fietstocht of dropping.

 

 [:]