[:nl]Vakantie-appartement[:]

[:nl]Wil je lekker even een weekend, midweek of weekje ontspannen? Dat kan in ons mooie lekker ruime vakantie appartement.

Je hebt een eigen voortuintje met zicht op de wallaby’s. Ook kun je gebruik maken van de grote achtertuin voorzien van speelveld en vuurplaats.

Het appartement ligt op het terrein van manege Het Paardrijk en maakt het daardoor ideaal om met je paard op vakantie te gaan, of tijdens de vakantie een leuke paardenactiviteit te boeken.Het Aardrijk is gelegen naast het bos Engelenstede met mooie wandel en fietsroutes. Fietsen zijn te leen.

Het Aardrijk ligt in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Oss en is makkelijk bereikbaar via de snelweg. Het ligt o.a. dichtbij Autotron, Natuurtheater de Kersouwe waar diverse evenementen worden gegeven. Een ideale slaapplaats voor een avondje stappen. Ben je met een grotere groep is de groepsaccommodatie hier ook uitstekend geschikt voor.

Het appartement is voorzien van een kleine keuken met koelkast. Heb je een langer verblijf kan er indien nodig gebruik gemaakt worden van de grote keuken in de groepsaccommodatie.

Er is een ruime badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen.

Het hele terrein is voorzien van gratis Wifi.

 

 [:]